• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola przedsiębiorczości społecznej w redukcji nierówności społecznych.

Aby zrozumieć, czym jest wino, trzeba rozróżnić skład jego detalów, gdy jest winogronem, sokiem z winogron a później winem. Sok z winogron przed fermentacją składa się w zasadzie z wody oraz cukrów, a też z kwasów oraz innych substancji syntetycznych w mniejszej ilości, które są odpowiedzialne za bezwarunkowy skład wina. Fermentacja procentowa przekształca kolosalną część węglowodanów z soku z winogron w trunek etylowy, niemniej jednak zostawia inne intrygujące związki, takie jak gliceryna. Co poniektóre z tych związków, jakie są obecne w mniejszym stopniu, dają pewien zakres degustacji wina, tak jak oraz towarzystwo garbników, które znajdują się w skórce winogron oraz można je uważać za naturalny konserwant, który pozwala winom starzeć się znacznie więcej niż 5 lat, co potwierdza wina. Inne elementy dodaje się do wina w sposób sztuczny oraz składają się na to, co nazywa się akcesoriami do wina. Akcesoria te maja na celu stabilizować pewne związki (białka, kryształy winianu itd.), zmniejszyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), środków przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).

1. Oferta specjalna

2. Sprawdź to

3. Dowiedz się jak

4. Kontynuuj

5. Znajdź więcej

Categories: Biznes

Comments are closed.